IP: s57.mineserv.eu:6446
Witam z tej strony Horrilon i chciałbym dostać unbana na głównym serwerze Nikosa. Dostałem go gdyż zauważyłem, że administrator nie powinien grać na trybie przetrwania, gdyż może sobie dać rzeczy z gm'a. Dany Moderator, który mnie zbanował (Sorex) uznał to za ubliżanie i oskarżenie na administracje. Sam nie wiem, czy powinienem za tą sytuację przepraszać w końcu dobrze wiem, że Sorex mnie zbanował nie tylko z powodu tego co napisałem, lecz bardziej z powodu tego, że mnie po prostu nie lubi ;} W każdym razie powiem tylko, że mogę się poprawić i zmienić nastawienie do tej sytuacji, co nie zmieni faktu, że nie będę wciąż darzył Sorexa ,,lubieniem''. O Sorexie zgłoszę podanie kiedy ten naprawdę przesadzi, ale teraz chciałem tylko poprosić o odbanowanie, gdyż naprawdę kocham ten serwer :}. I Przepraszam (nie Sorexa) za moje zachowanie wobec Moderatora....(Sorexa-Moderatora). I błagam nie wykorzystujcie swoich opowych ,,zdolności'' do zniszczenia innym gildii. Sprawiedliwość proszę... Z góry dziękuję i przepraszam. Pozdrawiam Nikosa_PL, który zapewne to czyta ;P
PMC
Fajnie nawet napisał