IP: s57.mineserv.eu:6446
Jakiej muzyki słuchacie ? Jaki jest wasz ulubiony wykonawca ?
Ja słucham podkultury Hip-Hop, moim ulubionym wykonawcą Tej muzyki jest "Rychu Peja" - Ryszard Andrzejewski, a dokładniej jego duet z DJ Decks'em pod nazwą Slums Attack. 26.10.13r. jade na największą impreze z okazji 20 lecia Slums Attack Będzie się działo
Ziomek
ja bardzo lubie PoP.
Nie mam raczej ulubionego wykonawcy, al. lubie Lady Gag'e i Adele
Nikos_PL napisał:
Ja słucham podkultury Hip-Hop, moim ulubionym wykonawcą Tej muzyki jest "Rychu Peja" - Ryszard Andrzejewski, a dokładniej jego duet z DJ Decks'em pod nazwą Slums Attack. 26.10.13r. jade na największą impreze z okazji 20 lecia Slums AttackBędzie się działo
Też słucham rapu lecz peji za bardzo nie słucham wole innych raperów takich jak:
-Chada
-PiH
-Słoń
-Z.B.U.K.U
-Hades
-Diox
-Sitek
-Donguralesko
-Kajman
-Hukos
-Cira
Chyba wszystko
Ale przeważnie słucham Chady i Z.B.U.K.U
PMC
Ja różnie.
VenoX napisał:
Nikos_PL napisał:
Ja słucham podkultury Hip-Hop, moim ulubionym wykonawcą Tej muzyki jest "Rychu Peja" - Ryszard Andrzejewski, a dokładniej jego duet z DJ Decks'em pod nazwą Slums Attack. 26.10.13r. jade na największą impreze z okazji 20 lecia Slums AttackBędzie się działo
Też słucham rapu lecz peji za bardzo nie słucham wole innych raperów takich jak:
-Chada
-PiH
-Słoń
-Z.B.U.K.U
-Hades
-Diox
-Sitek
-Donguralesko
-Kajman
-Hukos
-Cira
Chyba wszystko
Ale przeważnie słucham Chady i Z.B.U.K.U
a DDK, Firma, to gdzie ?
PMC
Jesteście muzyczni;)
Ziomek
ROOOOOCK a zespół ulubiony ulubiony to Led Zeppelin a na drugim miejscu Queen
Ziomek
Ja słucham Rocka,Rocka Alternatywnego,heavy metalu,metalu alternatywnego,metalu progresywnego i nu metalu Z zespołów najbardziej kocham Linkin Park ale oprócz nich słucham Iron Maiden,Hollywood Undead,30 Seconds To Mars oraz Imagine Dragons.