IP: s57.mineserv.eu:6446
Ziomek
więc mówie że mógł zostac wrobiony a z tym blaze to już mówiłem cały posąg by sie spalił a nie wszystko sie spaliło
Ziomek
No jestem za nie ma dowodów więc
Ziomek
Tak i idziemy na afterparty z tfarty on stawia xD
Ziomek
Nie wszyscy zadowoleni... On nie zasluguje na ub.
Ty na komputer nie zaslugujesz ;>
I jak juz pisalem prosze nie psiac w tym temacie procz adminow ,pmc , modow , juz za duzo tego spamu poczekajmy na nikosa
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-10 12:15)
PMC
twardy111 napisał:
Ty na komputer nie zaslugujesz ;>
I jak juz pisalem prosze nie psiac w tym temacie procz adminow ,pmc , modow, juz za duzo tego spamu poczekajmy na nikosa
Twardy ma racje tu ma być odp. administracji a nie dyskusje Graczy.
Ziomek
Kazociak masz dowody jak niebmasz to po co gadasz na tym temacie ?
Ziomek
twardy111 byliśmy najlepszymi przyjaciółmi dopóki nie zniszczyłeś spawnu dzieciaku. -,-
Nie mam po co Cię wrabiać. Gdybyś tego nie zrobił to bym nic na ten temat nie pisał. ;/
Więc nie kłam! I przyznaj się do winy oszuście!
Celeron , ja nic nie zniszczylem -,-.
Nie mialem po co spawnu niszczyc,gdybym to zrobil nie pisalbym tego tematu bo wiedzialbym ze nie dostane ub -,- jak juz pisalem nie piszcie w tym temacie oprocz administracji !!!
Ziomek
Celero masz dowody nic nie mów jak nie masz dowodów
Ziomek
TheVortex, a zgadnij kto podawał mi wasze kordy
twardy111 tepał mnie do was kiedy tylko chciałem...
A ty go tak bronisz, żałosne.
I nie sprzeczaj się twardy, bo to prawda!
Spawn zniszczyłeś i koniec... -,-
Haha , nie wymyslaj, nigdy bym tej gildii nie zdradzil ! , vortex jak chcesz to mi nie wierz ;/ ja cie tam nigdy nie tepalem ;] znales kordy bo jak u mnie byles pewnie sobie patrzyles (chodzi mi o f3) -,- , nie zniszczylem spawnu
Vortex mnie nie broni tylko mowi prawde ;] wrabiasz mnie i zmieniasz temat,zeby wiecej osob bylo przeciw mnie !!! ja nic takiego nie robilem !! jak tak bardzo mowisz ze to ja to moze daj dowody jakies !! -,- pewnie to ty i wrabiasz mnie ;/ Ty jestes zalosny myslisz ze ci ktos w to uwierzy klamco ??
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-10 14:24)
Ziomek
Celeron po pierwsze to nie ty byłeś jako pierwszy w gildi tylko wormseeker a poza tym co się stało to się nie odstanie ja pierwsze myślałem że on podaje kordy ale że jak zrobiliśmy zamek to ty celeron i worm powinniście 1 dzień po jego wybudowaniu atakować więc wątpie że to on a z tym spawnem też nie wierze żeby zniszczył bo jak to były blaze to jak mówiłem powyżej a i twardy ja nie wiem o jakie kordy ty mówisz ja nie jestem taki że odpisuje se kordy bo to trochę nie wporządku i tak jak mówiłem że twardy nic zrobił nic ze spawnem bo sie nie da nawet z blaze