IP: s57.mineserv.eu:6446
Ziomek
Tu nie chodzi o odpisywanie chodzi o podpalanie
Ziomek
tfarty ja nwm kt zniszczył spawn al i tak wole żebyś miał un bo bez ciebie jet nudno
Ziomek
TheVortex, kogo obchodzi że dla CIEBIE jest nudno? Zrobił coś złego to niech przyjmie kare -,-
Ziomek
Zniszczył spawn i tyle. Ban był słuszny.
PMC
Celeron_PL ma tu racje gdy to robiłeś Twardy mogłeś pomyśleć trochę.
Ziomek
Eee twardy to ze nie odpisales to szczegol -.- chodzi o to, ze ludzie pisali ze rozwalasz spawn...
Ziomek
W końcu mu to ktoś uświadomił
Wiec tak ... Krystian , O czym moglem pomyslec ?? to jest niemozliwe zeby dolecialo 400 kratek i pewnie nie dolecialo , i niby jak celeron mnie widzial to on ma takie renderowanie ze widzial 400kratek w przod , jeszcze jak bym stal na mc i by wemnie leciala fire baall to by prosto leciala czy w gore ?hmm ?? ja nawet takiego sposobu nie znam ... , Kazociak jak tak pisali to daj ss moze -,- ?? , Celeron , mi nikt tego nei uswiadomil bo nic takiego nie zrobilem ;] konczcie ten spam i poczekajcie na nikosa , ja chyba wychodzilem okolo 15.00 na obiad (dokladnie nie pamietam) i nic sie nie dzialo byla to sobota i bylo okolo 9graczy , potem wrocilem ok.18.00, I spawn sie nie palil lecz byl zgrifowany , potem napisalem to chyba krystianowi jak wbil ...
PS. Napiszcie trolowi zeby sobie tu konto zrobil i wyjasnil to czy tak robilem i czy widzial celerona wtedy
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-09 13:54)
Ziomek
to ja też zwołam tu 100 kolegów, żeby kłamali, żeby mi pomóc ok?
Ziomek
Mam renderowanie normal mózgu
Więc ogarnij się i nie wypieraj winy.
Ziomek
Mam nadzieje że nie dostaniesz unbana!
Kłamco i oszuście. -,-
Ty jestes klamca ... nic takiego nie zrobilem a wrabiacie mnie zebym mial bana supcioo , kozaciok woo masz tylu kolegoww woo nie no szacun.jak dostane ub moge pokazac miejsce gdzie stawialem spawner , tam mam homa i wtedy powiecie czy by doleciala fire ball
Prosze juz zeby w tej prosbie o ub nie pisali Celeron i Kazociak bo ciagle cos do mnie maja !! , nie bede znosil juz waszych klamst !!
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-09 16:34)
Ziomek
Celeron masz ss lub jakieś dowody że niszczył spawn jak nie masz to sie nie wypowiadaj bo to rzucanie okarżeń na wiatr a poza tym jakby blaze walnął fire ballem to cały posąg b sie spalił a jak jest jeden nie ma torsu a jeden jest ucięty w połowie więc to niemożliwe że to był blaze więc to raczej ktoś zrobił co ma jakigoś klienta lub coś innego ja nie widze winny w twardym mògł geż być wrobiony ja jestem za ub
PMC
Celeron_PL faktycznie powinieneś mieć jakieś ss bo trzeba mieć dowody.