IP: s57.mineserv.eu:6446
twardy111 napisał:
Klepac ??? 8 na 2 ?? bez przesady panowie ...
Jak taki kozak to choć na klatke a nie na forum piszesz ... Pozatym każda gildiia na tym serwie ma ze soba sojusze , tylko nie z nami bo to tak ...
Ziomek
nikos jeśli gracze używają tego sposobu o którym wspomniał Celeron to jak daleko nie pójdziesz nawet jak dojdziesz do klocków widmo czy jak im tam to oni cie znajdą. I będą znać twoje kordy. Będą móc je sprzedać, albo dojść "z buta". Widzę, że nowy rodzaj cheaterstwa powstaje na tym serwerze -.- ChleJek to ty zrobiłeś enemy z wszystkimi gildiami na serwerze które były na f list. nie zwalaj winy na graczy bo z nikim sojuszu nie macie
Ostatnio edytowany przez _starwader_ (2013-08-26 07:30)
Ziomek
ChleJek napisał:
twardy111 napisał:
Klepac ??? 8 na 2 ?? bez przesady panowie ...
Jak taki kozak to choć na klatke a nie na forum piszesz ... Pozatym każda gildiia na tym serwie ma ze soba sojusze , tylko nie z nami bo to tak ...
Naprawdę? "na klate"? wczoraj jednego u was w bazie zastałem, od razy wszyscy do bazy wracają a jak on miał 1 serce i już prawie zginął musiał oczywiście zjeść koxa bo inaczej to byłaby katastrofa dla niego. Równej walki widać też nie lubicie bo wszyscy naraz musieli się na mnie rzucić.
_starwader_ napisał:
ChleJek to ty zrobiłeś enemy z wszystkimi gildiami na serwerze które były na f list. nie zwalaj winy na graczy bo z nikim sojuszu nie macie
Lolz ... Nie rozumiesz , że my nie chcemy z nikim sojuszu bo logają i piszą skagi jak tylko padną w walce z nami ? Chodzi mi o to , że pozostałe gildie mają ze sobą sojusze , a i tak się napadają ...
Ziomek
mamy enemy ze wszystkimi, żeby nie mogli ustawić u nas sethome
Ziomek
Niech Nikos wgra odpowiedni plugin, żeby przed zalogowaniem każdy był na spawnie i po sprawie... ;/
PMC
Jak Nikos bendzie miał czas to napewno to zrobi. Ale zdajcie sobie sprawe że niektóre pluginy mogą obciażać serwer.
Ziomek
no na pewno. ten plugin szczególnie może spowolnić logowanie, ale przynajmniej takie nooby nie będą mogły kordów patrzeć. a sami zobaczcie jakie wy rzeczy wymyślacie. jeden mówi że napisał /tpr drugi że wszystkich do siebie tepnął, trzeci że cheatował teddy i tak dalej... Wracam wieczorem także nie czekajcie na mnie.
Ziomek
no to zadowoleni??? Cała gildia nasza odchodzi...
Ziomek
no to sprawa zamknięta
Ziomek
ja jednak zostaje, ale koledzy odchodzą
Ziomek
Wkońcu