IP: s57.mineserv.eu:6446
Czas poświęcony serwerowi: ok. 4-5 miesięcy
Posiadam VIP: Nie do końca, posiadam RKL
Znajomość komend: 10/10
Posiadałem/posiadam serwer: posiadałem prywatne
Byłem/jestem w administracji na innym serwerze: Bylem na wielu Adminem i na tym RKL
Ogarniam Pluginy: m.in. AuthMe, Essentials, WorldEdit, PermissionsEX i wiele innych (oglądałem u treekta i Huśka)
Reklama: http://www.youtube.com/watch?v=y0vEIIlrQoY
10 zdań o sobie:
W realu mam na imię Janek ale wole mój pseudonim Freddie. Uwielbiam muzykę i informatykę. W przyszłości chcę zostać informatykiem. Piszę strony internetowe. Mam RKL i nie wiem czy moge takie podanie składać. Lubie całą ekipę serwera. Staram się być uczciwy na serwerze lecz nie zawsze to wychodzi przez mój bardzo słaby internet. Nie robię błędów ortograficznych. Nie lubię zbytnio szkoły . Uwielbiam wasz serwer (a grałem na wielu i żaden nie był taki fajny), i mam nadzieję, że serwer będzie przez bardzo długi czas.
Pozdrawiam administracje :3
Ostatnio edytowany przez Kolox0 (2013-09-15 10:10)
Ziomek
jestem 100 % TAK
Ostatnio edytowany przez Kazociak (2013-09-14 13:23)
Ziomek
Jezdem na Dag
PMC
Na Tak:)
Jestem na NIE i nie dopuszcze do tego żeby dostał PMC ponieważ on wcale graczą nie pomaga wchodzi nowy gracz na serwer
CYTUJE wypierdalaj z tąd głupia podrubo
Wienc nie powinien dostać PMC za swoje koleżeństwo w obec graczy a po za tym on im wcale nie pomaga
MrPPP napisał:
WTF
Skopiowałęs to nagranie od nikosa troche obrobiłęś usunołeś podkład i napisy przyjżałęm sie i prawie takie samo
No chyba cie dziecko pojebało. Ja obrobiłem nagranie Nikosa jeszcze czego (a poza tym prawie to wielka różnica, a Nikos sam mi dawał fly, żebym nagrał). Co do twojego pierwszego posta - jaka podróbo??? na głowę upadłeś?? I jak ja jestem niemiły dla graczy (jedyna osoba dla której moge być niemiły to będziesz ty)... Ja gram na serwerze o wiele dłużej od ciebie więc ty spiedalaj.
Ostatnio edytowany przez Kolox0 (2013-09-17 16:21)
PMC
Nawet jeżeli skopiował to i tak reklama
KrystiaNNO napisał:
Nawet jeżeli skopiował to i tak reklama
No właśnie to jest i tak reklama a pozatym nie kopiowałem bo te nagrania nie miały nic ze sobą wspólnego. Na nagraniu Nikosa chyba jeszcze nie było RKL wiec... A ja u sb pokazywałem
PMC
no
Ziomek
Przestańcie sie kłócić bo to nic nie da
PMC
ja się kucę?
Ziomek
nie ty tylko kolox0 i Mr ty nie
Ziomek
narazie na neutral. troche za mało powiedziałeś w podaniu.