IP: s57.mineserv.eu:6446
aa spoko celeron ja spawn widzialem z 400kratek pozdro ... a pozatym to nie jest plaski swiat i fire ball blaze by juz w cos uderzyl ;> pomysl troche , ja te blazy tylko spawnilem kolo trolo nigdzie indziej aa no i jak z trolo bylem nie gadalem z toba
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-07 17:26)
Ziomek
A poza tym, ty postawiłeś spawnery od razu poza cuboidem
A od posągów do końca cuba jest jakieś 200-150 kratek
A blazy trafiały bo spawn leży na łące mądralo -,-
Jak byś nie zajarzył łąka nie jest tak nierówna jak las
A ty MrPPP naucz się kultury... -,-
Ziomek
Piszę się przez nie "pżez"
A to nie miejsce na takie posty mózgu...
Postawilem spawner ... i od spawnu do konca cuba jest kolo 50 kratek potem jakos poszedlem na spawn bo musialem konczyc i jakos nic nie zostalo zniszczone :O a trolo sobie tam expil :] prosze zapytac gracza Trolo
bo niestety nie mam jak mu napisac zeby tu przyszedl i potwierdzil to ;/ aa i konczcie juz ten spam po co wgl tu piszecie rzeczy ktore nie sa do tematu ? , niech nikos zdecyduje , nie chce mi sie co 2 min lazic i odpowiadac na twoje klamstwa ;( , W tej bajce byly smoki ?
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-07 17:48)
Ziomek
Dziecko, zdecyduj się czy do spawnu jest 400 czy 50 kratek -,-
Bo najpierw piszesz co innego a potem znów coś zmieniasz ;]
To nie dziwne?
I nie wiem czy to nie w twojej bajce były smoki
Ostatnio edytowany przez Celeron_PL (2013-09-07 17:51)
PMC
Twardy to nie do końca twoja wina ale mogłeś trochę pomyśleć.
Celeron , ja napisalem ze 400kratek od spawnu postawilem tego spawnera krystian , o czym pomyslec ?? ja nic nie zrobilem bylem na spawnie i wparzadku bylo, ja zmienilem z swin na blaze bo chcialem zeby trola podpalily
zespawnily sie 2-4 i zmienilem na cow i poszedlem na spawn a te blazy chytba zabil trolo ;x , pozatym fire ball byl nie dolecial nawet 200 kratek gdyby nawet taka dluga byla by laka .. wiec jak to moglem zrobic ? nie rozumiem dotad nikos mogl tak byle lepszemu graczowi uwierzyc na slowo ...
Celeron ,naucz sie czytac ze zrozumieniem ;> , yy nie w mojej bajce byly koty ;]
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-07 17:58)
Celeron_PL napisał:
Dziecko, zdecyduj się czy do spawnu jest 400 czy 50 kratek -,-
Bo najpierw piszesz co innego a potem znów coś zmieniasz ;]
To nie dziwne?
I nie wiem czy to nie w twojej bajce były smoki
CLERON JA JUSZ NIE WYTRZYMAM ZAMKNIJ *** RYJ BO MNIE WKURWIASZ I JAK TYLKO BENDZIE SERWER ON CHOC NA PVP DEDNE CIE ZAJEBIE JAK *** PSA
Ziomek
MrPPP nie unoś się tak szkrabie. A tak na marginesie to nie piszę się "jusz", tylko już
A ty twardy podkoloryzowałeś troszeczkę tą historyjkę, bo latałeś na /mc specjalnie aby blaze'y trafiał
w wełniane posągi, ale nie ważne. Nikosa decyzja.
*** mac z doświaczonego żrudla wiem ze jestes gnoju mlodszy a kazdy by jusz nie wytrzymywal ty kurwo pierdolona ic dac dupy moze to cie pocieszy a nie na forum swoja patologie rodzina wygłasasz
Tak bo ja widzialem w ktora strone sa pomniki jak bylem okolo 400 kratek od pomnikow ... wez ogarnij ,latalem na mc zeby bily blazy trola nawet o takim czyms nie pomyslalem ze moga podpalic spawn ;/ nie rozumiesz ze fire ball nie doleci 400 kratek ?? i jeszcze trafi akurat w welne . wgl po co mialbym spawn rozwalac ? co by mi to dalo ... ty moze to podpaliles i zganiasz na mnie bo sie boisz ze bana dostaniesz ;> pewnie tez ty rozwaliles gildie darkness
Ostatnio edytowany przez twardy111 (2013-09-07 18:03)
Ziomek
Na wiki są inne informacje o fire ballach
Ale to Nikos oceni, i tak to twoja wina bo nic oprócz blaze'ów nie podpaliło by spawn, dajcie mu pouczenie i zamknijmy temat.
Ale co do MrPPP To... xD Tyle błędów jeszcze nie widziałem w jednym zdaniu
1. źródła, nie "żrudla"
2. już, nie "jusz"
3. idź, nie "ic"
4. wygłaszasz, nie "wygłasasz"
Może to Cię czegoś nauczy mały.
Cleron Ty sie w łep pierdyknij książkąz z poradni i poszukaj odpowiedniego rozdziału jak cie te błendy tak wkurwiaja to nie czytaj po prostu